"Albus" počinje izvoz u Angolu

Novosadska fabrika deterdženata i kućne hemije "Albus", koja posluje u sastavu sistema "Invej", počeće krajem jula izvoz u Angolu, isporukom prvog kontejnera od 20 tona praškastih deterdženata "aksal" i "maks citrus". Pregovori su trajali mesecima, u jednom trenutku bili su čak u prekidu, ali je u saradnji sa vodećim distributerima, na kraju dogovor postignut, tako da je "Albus" postao prva hemijska fabrika u Srbiji koja izvozi Angolu. U planu je da se asortiman izvoznih proizvoda za afričko tržište proširi, pre svega proizvodima koji imaju dugu tradiciju i kvalitet i na tržištu su duže od jednog veka. Posle privatizacije 2005. godine, intenzivno je ulagano u modernizaciju pogona, ali i podizanje dodatnog kvaliteta već dokazano dobrih proizvoda, što je sa reorganizacijom fabrike dalo očigledne rezultate.

"Albus" počinje izvoz u AngoluNovosadska fabrika deterdženata i kućne hemije "Albus", koja posluje u sastavu sistema "Invej", počeće krajem jula izvoz u Angolu, isporukom prvog kontejnera od 20 tona praškastih deterdženata "aksal" i "maks citrus".

Prema rečima generalnog direktora Milorada Vukojevića, pregovori su trajali mesecima, u jednom trenutku bili su čak u prekidu, ali je u saradnji sa vodećim distributerima, na kraju dogovor postignut, tako da je "Albus" postao prva hemijska fabrika u Srbiji koja izvozi Angolu.

Kako se navodi u saopštenju "Albusa", u planu je da se asortiman izvoznih proizvoda za afričko tržište proširi, pre svega proizvodima koji imaju dugu tradiciju i kvalitet i na tržištu su duže od jednog veka.

Vukojević je napomenuo da je posle privatizacije 2005. godine, intenzivno ulagano u modernizaciju pogona, ali i podizanje dodatnog kvaliteta već dokazano dobrih proizvoda, što je sa reorganizacijom fabrike dalo očigledne rezultate.

Uvedeni su standardi kvaliteta, osvojeni novi proizvodi, posebno kolekcija kućne hemije "taš", program za kupanje "every day", a redizajnirana je i bebi kolekcija "pega".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik